ßßß
Fot. Arkadiusz Ścichocki / AGCzas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia żydowskaIlość osób: powyżej 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (24 głosy)Sałatka żydowska - składniki:4 jajka ugotowane na twardo5 ziemniaków ugotowanych w mundurkach2 cebuleodrobina szczypiorku1/2 słoiczka majonezusólpieprzSałatka żydowska - sposób przygotowania: Obierz jajka i ziemniaki, pokrój je w kostkę. Cebulę i szczypiorek posiekaj. Wszystko wymieszaj z majonezem, przypraw solą i pieprzem. Wstaw na 20 minut do lodówki.Solidne sałatki z majonezem
gotowania ryżu Sprawdź ceny ? Sprawdź ceny ? Sprawdź ceny ? źródło: Okazje.info Tę prostą sałatkę przygotujesz w naprawdę ekspresowym tempie. Aby ją nieco urozmaicić, możesz dodać do niej na przykład pokrojone w plasterki pieczarki lub grzybki marynowane. Sałatka żydowska 4Pączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu