Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!Autor halaggCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (3 głosy)puszka groszku6 jaj ugotowanych na twardogłówka sałaty lodowej2 łyżki majonezu2 łyżki jogurtu naturalnegopieprzszczypiorekJajko z majonezem - po mojemu - sposób przygotowania: Sałatę i jajka pokroić. Groszek odsączyć z zalewy. Składniki wrzucić do dużej miski. W małej misce połaczyć pieprz, szczypiorek, majonez i jogurt naturalny. Wymieszać z sałatą, groszkiem i jajkami. Szybka i smaczna sałatka gotowa. Można podawać z razowym pieczywem posmarowanym masłem. Smacznego!Jak zrobić domowy majonezPączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepisIdealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu