ßßß
 
            
         Składniki:500 g kiszonej kapusty200 g pieczarek1 duża cebulaolejpieprz, sólmakaron typu łazankiSposób wykonania:1. Kapustę odcisnąć z nadmiaru soku, w razie potrzeby przepłukać wodą jeśli kapusta jest bardzo kwaśna. Kapustę pokroić. Zalać niewielką ilością wody, gotować do miękkości.2. Pieczarki obrać, pokroić w koteczkę.3. Cebulę posiekać. Lekko zrumienić na patelni na oleju, po czym dodać pieczarki i dusić, aż woda odparuje.4. Gdy kapusta jest miękka, dodać do niej cebulę z pieczarkami, wymieszać i doprawić do smaku.5. Gotową kapustę wymieszać z ugotowanym makaronem.Smacznego!!!
Składniki:500 g kiszonej kapusty200 g pieczarek1 duża cebulaolejpieprz, sólmakaron typu łazankiSposób wykonania:1. Kapustę odcisnąć z nadmiaru soku, w razie potrzeby przepłukać wodą jeśli kapusta jest bardzo kwaśna. Kapustę pokroić. Zalać niewielką ilością wody, gotować do miękkości.2. Pieczarki obrać, pokroić w koteczkę.3. Cebulę posiekać. Lekko zrumienić na patelni na oleju, po czym dodać pieczarki i dusić, aż woda odparuje.4. Gdy kapusta jest miękka, dodać do niej cebulę z pieczarkami, wymieszać i doprawić do smaku.5. Gotową kapustę wymieszać z ugotowanym makaronem.Smacznego!!!