Wykonanie
            Bardzo lubię naleśniki w wersji wytrawnej a w lodówce była akurat 
kiszona kapusta więc dokupiłam tylko kilka 
pieczarek i już jest obiad przynajmniej na dwa dni. Najbardziej lubię takie krokiety, odgrzewane na 
maśle, drugiego dnia, obficie polane 
ketchupem.

Składniki:10 naleśników według wlasnego lub tego przepisu40 dag 
pieczarek60 dag 
kiszonej kapustysól, 
pieprzolej do smażenia1 
cebulaKapustę wymoczyć w zimnej wodzie, odcisnąć i pokroić.Na rozgrzanym 
oleju podsmażyć 
cebulę, dodać pokrojone 
pieczarki, dusić kilka minut. Dodac 
kapustę i dusić aż wszyskie składniki będą miękkie. Przyprawić 
solą i 
pieprzem. Do 
kapusty kiszonej dodaję również kilka ziarenek 
kminku, pasuje idealnie, chyba, że ktoś nie lubi. Tak przygotowany farsz nakładamy na każdym nalesniku i zawijamu. Podajemy z 
ketchupem.Smacznego:)