Wykonanie
Nic nie smakuje lepiej, jak domowa pizza własnej roboty :) Dodatki można wybierać, jakie się chce. Ja zdecydowałam się na
pieczarki,
szynkę i
kukurydzę.

Potrzebne składniki:30dag
pieczarek,
zioła prowansalskie,
drożdże,
boczek parzony,
szynka,
papryka ostra,
papryka słodka,
sól,
pieprz,
woda,
margaryna,
cebula,0,3 kg
ser żółty ,
koncentrat pomidorowySposób wykonania:Wykonujemy spód do pizzy według przepisu - klik
Boczek,
cebulę i
pieczarki trzemy na tarce.Wszystko przesmażamy na
oleju.Dodajemy
przyprawy do smaku.Smarujemy ciasto
koncentratem pomidorowym.Kładziemy
polędwicę sopocką i farsz
pieczarkowy.Posypujemy startym
żółtym serem.Pieczemy ok.20 min w 200 st.Smacznego !