ßßß
Opiekanki z kartofli, Fot. Joanna KrzewińskaZ masy robić kotleciki, obtaczać je w bułce tartej i smażyć na rumiano z obu stron.

Patelnia Fissler 5910320100 Patelnia CAMRY CR 6687 Patelnia Scanpan 65113200
Szuka nowych smaków, kombinacji przypraw i produktów. Używa tylko naturalnych przypraw i świeżych ziół. Zaczytuje się w przepisach kuchni polskiej (choć nie tylko), ale stara się je odświeżyć i urozmaicić... wrócić do korzeni i troszkę "odchudzić".- Polska kuchnia to kuchnia pełna ziół, przypraw, aromatów... To nie tylko schabowy z kapustą. Niektóre przepisy sprzed ponad 100 lat zaskakują swoją finezją i fantazją autora - mówi autorka bloga kulinarnego krolestwogarow.pl .przepisGazeta.pl > Ugotuj.to Ze Smakiem > Joanna Krzewińska