ßßß
Smakowite połączenie wielu warzyw z soczystą rybą. Po prostu dobre.Kotleciki włoskie z rybąSkładniki3 filety z mintaja lub pangi0,5 papryki0,5 cukinii0,5 cebuli (może być czerwona)2 marchewki (podgotowane kilka minut)kilka pieczareksólpieprzprzyprawa do rybprzyprawa włoska3 jajkabułka tartaSposób przygotowaniaKrok 1Filet z ryby pokroić w kostkę. Podobnie warzywa. Wrzucić wszystko do miski. Wbić jajka i posypać trochę bułką tartą. Przyprawić.Krok 2Smażyć do zarumienienia kotlecików.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 9.3/ 10 (3 votes cast)Kotleciki włoskie z rybą, 9.3 out of 10 based on 3 ratingsPodobne wpisyRybka w pomarańczachPasta kanapkowa z wędzoną rybąRyba po japońskuZapiekana pangaZapiekanka z rybą i kaszą gryczaną