ßßß
 
            
         Składniki:4 garście pokrojonych lisi jarmużu1 łyżka masła1 łyżeczka cukruoliwa z oliwek extra vergineWykonanie:Dynię pieczemy jak w tym przepisie.Liście jarmużu myjemy pod bieżącą wodą, wykrawamy twarde części i kroimy na mniejsze kawałki. Jarmuż gotujemy do miękkości na parze. Pod koniec gotowania dodajemy masło i cukier. Mieszamy i rozkładamy na talerze, na wierzch układamy kawałki upieczonej dyni. Całość skrapiamy delikatnie oliwą.Smacznego!
Składniki:4 garście pokrojonych lisi jarmużu1 łyżka masła1 łyżeczka cukruoliwa z oliwek extra vergineWykonanie:Dynię pieczemy jak w tym przepisie.Liście jarmużu myjemy pod bieżącą wodą, wykrawamy twarde części i kroimy na mniejsze kawałki. Jarmuż gotujemy do miękkości na parze. Pod koniec gotowania dodajemy masło i cukier. Mieszamy i rozkładamy na talerze, na wierzch układamy kawałki upieczonej dyni. Całość skrapiamy delikatnie oliwą.Smacznego!