Wykonanie
            Słodka 
dynia Hokkaido, która w swym wnętrzu ukryła przepyszny crem brulle. Deser upieczony a następnie mocno schłodzony a tuż przed podaniem posypany gorącą kruszonką prosto z piekarnika.

1 mała 
dynia Hokkaido1 szklanka kremówki4 
żółtka3 łyżeczki 
cukrukruszonka1 łyżka 
masła i 
cukru2-3 łyżki 
mąkiZ dyni ścinamy „czapeczkę” i wydrążamy z pestek. 
Śmietanę zagotować z 
cukremŻółtka miksujemy przez kilka sekund (nie ubijamy na puch), powoli wlewamy do nich gorącą 
śmietanę, ciągle ubijając, gotową masę przelewamy do wydrążonej dyni, wraz z ściętą „czapeczką” wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 120 stopni i pieczemy przez 70 minut. Po tym czasie schładzamy w lodówce.Składniki kruszonki ugniatamy rękoma i kruszymy na blasze, następnie pieczemy przez 10 minut w 180 stopniach.
Dynię wyjmujemy z lodówki i posypujemy gorącą kruszonką. Obok układamy czapeczkę dyni.