ßßß
Przygotowanie:Rybę umyć,osuszyć na ręczniku papierowym.(Jeśli mamy mrożoną rozmrozić w mleku).Warzywa i zioła umyć ,osuszyć.Marchew i pietruszkę zetrzeć na tarce o małych oczkach ,pomidora sparzyć ,obrać ze skórki ,pokroić drobno.Składniki zalać wodą gotować ok.10 min.Po tym czasie rybę pokroić w malutką kostkę (uważając czy nie ma żadnej ości),zioła posiekać drobno-dodać do garnka.Ryż przepłukać zimną wodą ,wsypać do zupki.Gotować razem to zmięknięcia ryżu.Zupkę można podawać ,smacznegoPost navigation← Polędwiczka wieprzowa jest jednym z moich ulubionych mięs.Tak przygotowana jest mięciutka,krucha i soczysta.Zapraszam:)Często zostają nam końcówki domowych ,pieczonych wędlin które po paru dniach się przejadają.Proponuję wykorzystać je do zrobienia sosu.Wystarczy parę prostych dodatków a gwarantuję że nic się nie zmarnuje :) →