ßßß

Przygotowanie:Warzywa obrać ,umyć ,pokroić w mniejsze kawałki.Koperek oraz natkę pietruszki umyć , osuszyć na ręczniku papierowym,posiekać drobno.Do garnka włożyć warzywa ,zalać ok 500ml wody , gotować na wolnym ogniu na pół twardo.Po tym czasie dodać ryż oraz koperek z pietruszką , gotować do zmięknięcia wszystkich składników.Zdjąć z ognia , zblenderować na pół gładko ( tak by pozostawały małe kawałeczki warzyw oraz ryżu)Zupkę można podawać.SmacznegoPost navigation← Pyszna zupka dla maluchów z dodatkiem zdrowego mięsa z indyka oraz kaszy manny :)Wyśmienite połączenie białych szparagów z sosem holenderskim oraz grillowanej ziołowej lekko pikantnej piersi kurczaka zostawia niesamowiny smak w ustach. Danie jest przepyszne , bardzo proste i szybkie w przygotowaniu.Idealne na lekki , syty obiad lub kolację we dwoje :) →