ßßß
 
            
         1 kg karkówkiostra papryka, słodka papryka, sól, pieprzszklanka coca coli2 łyżki oliwyszklanka ketchupu2 łyżki musztardyprzeciśnięty przez praskę ząbek czosnkuKarkówkę pokroić na plastry, lekko rozbić i obficie posypać przyprawami.Wymieszać coca colę z ketchupem, musztardą, oliwą i czosnkiem.Do marynaty włożyć plastry mięsa, obtoczyć z każdej strony mieszanką i zostawić na min 2 godziny.Piec w temp. 180 st.C. przez godzinę.
1 kg karkówkiostra papryka, słodka papryka, sól, pieprzszklanka coca coli2 łyżki oliwyszklanka ketchupu2 łyżki musztardyprzeciśnięty przez praskę ząbek czosnkuKarkówkę pokroić na plastry, lekko rozbić i obficie posypać przyprawami.Wymieszać coca colę z ketchupem, musztardą, oliwą i czosnkiem.Do marynaty włożyć plastry mięsa, obtoczyć z każdej strony mieszanką i zostawić na min 2 godziny.Piec w temp. 180 st.C. przez godzinę.