Danie wymyśliła moja mama. Jej bazą jest poniższa sałatka wielowarzywna. Posmakowała mi tak bardzo, że zjadłam wszystko co zostało zamiast obiadu, a za kilka dni przyrządziłam swoją Spróbujcie i Wy. Sałatka od mamy Składniki 1 słoik sałatki wielowarzywnej do słoików (wg przepisu http://coolinarnie.pl/2013/11/11287/salatka-wielowarzywna-do-sloikow) kilka liści kapusty pekińskiej 1 cebula 3 marchewki majonez sól pieprz Sposób przygotowania Krok 1 Pokroić kapustę pekińską na drobne kawałki. Marchewkę zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Odsączyć warzywa ze słoika z zalewy i dodać do reszty. Doprawić majonezem, solą i pieprzem. VN:F [1 . 9.22_1171] proszę czekać... Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast) Podobne wpisy Pekinka z tuńczykiem Sałatka Gyros Sałatka z makaronem, ogórkiem i boczkiem Sałatka wielowarzywna do słoików Sałatka z Mazur