Danie wymyśliła moja mama. Jej bazą jest poniższa sałatka wielowarzywna. Posmakowała mi tak bardzo, że zjadłam wszystko co zostało zamiast obiadu, a za kilka dni przyrządziłam swojąSpróbujcie i Wy.Sałatka od mamySkładniki1 słoik sałatki wielowarzywnej do słoików (wg przepisu http://coolinarnie.pl/2013/11/11287/salatka-wielowarzywna-do-sloikow)kilka liści kapusty pekińskiej1 cebula3 marchewkimajonezsólpieprzSposób przygotowaniaKrok 1Pokroić kapustę pekińską na drobne kawałki. Marchewkę zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Odsączyć warzywa ze słoika z zalewy i dodać do reszty. Doprawić majonezem, solą i pieprzem.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)Podobne wpisyPekinka z tuńczykiemSałatka GyrosSałatka z makaronem, ogórkiem i boczkiemSałatka wielowarzywna do słoikówSałatka z Mazur