ßßß Cookit - przepis na Ryba z orzechową kruszonką

Ryba z orzechową kruszonką

nazwa

Wykonanie

Delikatna ryba pod kruchą orzechową posypką. Smakuje idealnie i jest bajecznie prosta w wykonaniu.
Składniki
2 filety z ryby
0,5 szklanki pokruszonych orzechów włoskich
pieprz
sól
olej z pestek dyni (firmy Biolevita)
Sposób przygotowania
Krok 1
Rybę posypać solą i pieprzem ułożyć w naczyniu do zapiekania posmarowanego olejem z pestek dyni. Na górze ułożyć orzechy. Zapiekać około 20 minut.
VN:F [1 . 9.22_1171]
proszę czekać...
Rating: 10.0/ 10 (4 votes cast)
Ryba z orzechową kruszonką, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
Podobne wpisy
Ryba przekładana warzywami
Filet z dorsza na leczo z papryki
Ryba po japońsku
Rybka w pomarańczach
Kotleciki włoskie z rybą
Źródło:http://coolinarnie.pl/2013/02/3977/ryba-z-orzechowa-kruszonka