Wykonanie
Kolejna propozycja dla fanów
ryby ! Dziś prosto jak tylko się da :)Pieczone
filety rybne ( użyj swojej ulubionej )z
czosnkiem i
natką pietruszki !Smaczne i bardzo szybkie w przygotowaniu !!Another suggestion for fish fans!
Today simple as possible :)Baked fish fillets (use your favorite) with garlic and parsley!Tasty and
very quick to prepare!!
Składniki :* 2 filety ulubionej
ryby,* 2 duże ząbki
czosnku, posiekane,* 2 łyżki posiekanej
natki pietruszki,*
sól,
pieprz,Ingredients:* 2 favorite fish fillets,* 2 large cloves garlic, chopped,* 2 tbsp chopped parsley,* salt, pepper,
Przygotowanie :Filety umyj i osusz za pomocą ręczników papierowych.Ułóż na dużym kawałku papieru do pieczenia lub foli aluminiowej, każdy kawałek posyp
czosnkiem,
natką pietruszki i przypraw
solą i
pieprzem.Wstaw do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i zapiekaj przez 15-20 minut ( w zależności od grubości filetów).Podawaj od razu.Preparation:Fillets wash and dry using paper towels.Place on large piece of baking paper or aluminum foil, each fillet sprinkle with garlic, parsley and season with salt and pepper.Put into preheated to 180 degrees oven and bake for 15-20 minutes (depending on thickness of fillets).
Serve immediately.