ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 1Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegokostki rybne 5 sztukmieszanka chińska 1 porcjaolej według uznaniaszczypiorek 0,5 pęczekpapryka mielona słodka według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Obgotować rybę we wrzątku (5 minut), odcedzić i odsączyć na papierowym ręczniku. Na oleju przesmażyć warzywa (10 minut) i doprawić do smaku. Odsączoną rybę oprószyć mąką wymieszaną z solą i pieprzem. Smażyć, aż panierka nabierze złotego koloru. Warzywa dodać do ryby i delikatnie wymieszać tak, aby ryba rozpadła się na mniejsze kawałki. Podawać z ugotowanym ryżem, wymieszanym z posiekanym szczypiorkiem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia ChińskaPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: