ßßß
Tradycyjna przystawka, umili niejedno spotkanie.Składniki8 średnich jaj3 łyżki jogurtu (opcjonalnie majonez)1 pęczek koperku lub szczypiorku3 średnie ogórki konserwowe15 dag szynki wędzonejpieprz, sól do smaku1 łyżka chrzanu (opcjonalnie)2 łyżki sosu sojowegoSposób przygotowaniaKrok 1Jajka gotujemy na twardo. Następnie kroimy na pół, wyjmujemy żółtko. Szynkę oraz ogórki kroimy na bardzo drobną kostkę. Do miski wsypujemy żółtka, pokrojone składniki, jogurt, chrzan, posiekany szczypiorek, przyprawy i mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Nadziewamy jajeczka. Smacznego.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 10.0/ 10 (3 votes cast)Jajka faszerowane z szynką, 10.0 out of 10 based on 3 ratingsPodobne wpisy
Jajecznica z serkiem wiejskim i szynkąJaja faszerowane szprotkami- danie konkursowePasta krewetkowa z sezamemJem zdrowo: mix sałat z sadzonym jajkiem