Pyszne kotlety drobiowe z farszem jajecznym. Przepis pochodzi z miesięcznika Przyślij przepis nr 46 (9/2011). Gorąco polecam!Składniki:2 pojedyncze filety z kurczaka2 gotowane jajka2 łyżeczki musztardy1 łyżka siekanej natki pietruszkisólpieprzDo panierowania:1 surowe jajkobułka tartamąkamlekoSposób przygotowania:1. Mięso myjemy, osuszamy, i rozbijamy. Każdą pierś kroimy na dwie części.2. Przygotowujemy farsz: jajka ścieramy na tarce o dużych oczkach, dodajemy musztardę, pieprz, sól i natkę. Dokładnie mieszamy.3. Na filety nakładamy farsz. Zwijamy i panierujemy w mące, jajku rozmieszanym z mlekiem i bułce tartej .4. Smażymy na rumiano. Podajemy z ulubionymi dodatkami.SMACZNEGO :)