Wykonanie
            Chipsów z 
jarmużu nigdy nie 
jadłam, dzisiaj jest moje pierwsze podejście i...
powiem Wam, że bardzo udane! Smakują fantastycznie, na pewno wspaniale zastąpią kupne, niezdrowe 
chipsy. Nie spodziewałam się, że taka 
zielenina jest mi w stanie posmakować :)Dzisiaj mam też dla Was wyjątkowo filmik.Miałam sporo zabawy z nim, oczywiście w pozytywnym znaczeniu. Mam nadzieję, że Wam się spodoba:)

Potrzebujemy:kilka liści 
jarmużu (lub paczkowany 
jarmuż w kawałkach)2 łyżki 
oliwy z oliwekszczypta 
soliszczypta przypraw - u mnie 
ostra papryka, może być też słodka 
papryk, 
cynamonJarmuż myjemy i osuszamy. Rozdzielamy na mniejsze kawałki. Przekładamy do miski, wlewamy 
oliwę z oliwek, wsypujemy 
przyprawy i dokładnie mieszamy.Przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy przez 8 minut w 140 stopniach (na wyższej półce w piekarniku).Gotowe, smacznego :)