ßßß
Składniki;sałata (kupiłam gotową mieszankę)ogórek zielonypomidor 1 duży lub 2-3 mniejszepapryka czerwonakukurydza mała puszkaser feta całe duże opakowaniekiełki rzodkiewki, sojowe i czarnej rzepyvinegraitziarna słonecznika/grzanki do posypaniaPrzygotowanieOgórka, paprykę, pomidora kroimy w dużą kostkę, sałatę rwiemy palcami.Do dużej miski wrzucamy wszystkie składniki, polewamy sosem i posypujemy ziarnami słonecznika lub grzankami.Nakładamy na talerz i wcinamy;)Składniki można wymieniać, dodawać, odejmować. Osobiście nie znoszę oliwek, więc na typową grecka się nie zapowiada. U mnie goszczą jeszcze suszone pomidory, czerwona cebula, ogórki małosolne, konserwowe, papryka konserwowa, pestki dyni i wiele wiele innych.A wy z czym jecie sałatki z fetą?