ßßß
(2 porcje)Składniki:1/2 szklanki czerwonej soczewicy2 ząbki czosnku, posiekane250 g pieczarek pokrojonych w plasterki1 cebula, pokrojona w kostkęoliwa lub olej do smażeniasól, pieprzPrzygotowanie:Umieść soczewicę w małym rondlu, zalej wodą, posól i gotuj przez 12-15 minut, aż zmięknie, po czym odcedź.W międzyczasie rozgrzej na małej patelni oliwę i włóż cebulę. Smaż przez kilka minut do zeszklenia, po czym dodaj pieczarki wraz z czosnkiem. Dopraw solą i pieprzem i smaż do ładnego zarumienienia.Smacznego!
Enlish versionEasy lentils with mushrooms(2 servings)Ingredients:1/2 cup red lentils2 cloves garlic, chopped250 g mushrooms sliced1 onion, dicedolive oil or vegetable oilsalt, pepper to tastePreparation:Place the lentils in a sauce pan, pour enough cold water to co over it and season with salt. Cook for 12-15 minutes, until softened and drain.In the meantime, heat the olive oil in a small pan and add the onions. Cook for a few minutes until translucent and add mushrooms along with garlic. Season with salt and pepper and cook until nice golden brown.Mix in the lentils and serve.Enjoy!Share the post "Szybka soczewica z pieczarkami / Easy lentils with mushrooms"


