ßßß

Przygotowanie:Warzywa umyć , osuszyć ( marchewki obrać).Kapustę poszatkować drobno , marchewki zetrzeć na tarce o małych oczkach.Zalać warzywa wodą , gotować do miękkości około 30 min.Po tym czasie zawartość garnka przelać na sitko.Koperek umyć , osuszyć posiekać drobno.Na patelni rozpuścić masło , włożyć warzywa oraz koperek, wlać ocet , doprawić do smaku solą i pieprzem , smażyć ok 5 min. do całkowitego odparowania płynu co jakiś czas mieszając.Wyłączyć gaz , dodać śmietanę , wszystko dokładnie wymieszać.SmacznegoPost navigation← Kanapka w takiej wersji posmakuje małemu i dużemu. Domowy fast-food na cieście pizzowym z dużą ilością warzyw które warto zjadać teraz gdy są świeże i mają mnóstwo witamin.Kremowa i delikatna zupa z przesmażonym kalafiorem który nadaje jej wyjątkowego smaku. →