ßßß

Przygotowanie:Fasolę umyć , odciąć końce pokroić w małe kawałki ( 5-6 części)Gotować do miękkości , odcedzić.Cebulę posiekać drobno , czosnek przecisnąć przez praskę , połączyć z fasolką.Gotową sałatkę nakładać ścisło do wyparzonych słoików.Zalewa :Wszystkie składniki wymieszać razem , zagotować.Zalewą napełniać słoiki z sałatą.Zakręcić szczelnie , pasteryzować ok.10 min.Odstawić do góry dnem do całkowitego wystygnięcia.Sałatka nadaje się do spożycia po tyg.SmacznegoPost navigation← Mięso duszone w ten sposób nabiera pięknego purpurowego koloru. Jest tak miękkie i delikatne że samo odchodzi od kości a co najważniejsze bardzo smaczne i uniwersalne ponieważ mamy mięso i jarzynkę w jednym garnku.Roladki o smaku pieczarek z ciągnącym serem i szczypiorkiem. Smaczne jako dodatek do dania głównego czy pieczywa. →