ßßß
Przygotowanie:Sałatę porwać ułożyć na półmisku.Składniki na dressing wymieszać dokładnie razem , polać sałatę.Pomidory umyć , osuszyć, pokroić w ćwiartki, ułożyć na sałacie.Pieczarki obrać , umyć , przekroić na cztery części, kiełbasę pokroić w plasterki.Na patelni rozgrzać masło.Podsmażyć kiełbasę , następnie dodać pieczarki , smażyć na rumiano.Usmażone składniki dodać do sałatki , posypać oliwkami, całość oprószyć świeżo mieloną solą i pieprzem.SmacznegoPost navigation← Domowe , śmietankowe masło które uwielbia moja rodzina. Z dodatkiem świeżych ziół i chili to prawdziwy rarytas. Nadaje niepowtarzalnego smaku domowym kanapkom , pieczonym rybom i mięsu.Niecodzienny farsz do jajek sprawia iż są wyjatkowe . Zachęcają swym jasno zielonym kolorem i smakują wyśmienicie. →