ßßß

Przygotowanie:Piersi umyć , osuszyć , oczyścić z błonek.Składniki marynaty połączyć razem.Do naczynia w którym będzie się marynowało mięso przelać ok 1/2 porcji marynaty , położyć pierwszą pierś , posmarować wierzch mięsa marynatą , czynność powtórzyć z drugą piersią.Pierś odstawić do lodówki na ok 2-3 h.Patelnię grillową rozgrzać , grillować piersi po ok 5 min z każdej strony.Mięso podawać z ulubionymi dodatkami.SmacznegoPost navigation← Takie śniadanko przygotowałam dla mojej 13 mies. córci , gdyż bardzo lubi zwierzaki. Kolorowa zawartość talerza od razu jej się spodobała i zajadała ze smakiem.Tradycyjne mielone z charakterem i dużą ilością pysznej cebuli usmażonej na maśle.Jak dla mnie idealny dodatek do gotowanych ziemniaków i mizerii lub marchewki z groszkiem. →