23 października 2014Składniki:5 twardych jabłekmiódcynamon3 białka1 saszetka cukru waniliowego1/2 łyżki mąki ziemniaczanej2 łyżki makuPrzygotowanie:Ostrym nożykiem od góry powycinać z jabłek gniazda nasienne.środki wysmarować miodem oraz oprószyć cynamonem.Białka ubić z cukrem waniliowym na sztywną pianę dodać mąkę oraz mak.Ponownie chwilę miksować.Wierch jabłek udekorować bezą za pomocą szprycy lub łyżeczki.Piec 60min. w 180 st.SmacznegoPost navigation← Tradycyjna kalafiorowa uszlachetniona delikatnym i bardzo cenionym mięsem cielęcym. Moja półtora roczna córka zjadła chętnie dokładkę :)Tradycyjne kopytka z pełnym witamin sosem szpinakowo-marchewkowym.Największa zwolenniczką tego dania jest moja półtoraroczna córka. →