Wykonanie
            Wspominałam Wam już kiedyś, ż e bardzo lubię 
cynamon...Dziś przygotowałam kolejne muffinki z jego dodatkiem. 
Jabłka i 
cynamon - połączenie idealne .Składniki : ( 12 sztuk )* 1,5 szklanki 
mąki pszennej,* 1 łyżeczka 
proszku do pieczenia,* 1 łyżeczka 
sody oczyszczonej,* 1/2 łyżeczki 
soli,* 2 
jabłka ( około 250 -300 g ),* 3/4 szklanki 
cukru,* 1 
jajko,* 120 g 
margaryny,* 1/3 szklanki 
mleka,* 1 łyżeczka 
cynamonu,Przygotowanie :W dużej misce zmieszaj 
mąkę, 
proszek do pieczenia, 
sodę oczyszczoną, 
sól i 
cukier.Do drugiej miski zetrzyj obrane 
jabłka na tarce o dużych oczkach dodaj 
jajko,
cynamon, 
mleko i rozpuszczone 
masło, wymieszaj.Poł ą cz zawartość obu misek.Gotowym 
ciastem wypełniaj papilotki do 3/4 wysokości.Piecz około 20 minut w nagrzanym do 180 stopni piekarniku.



