Wykonanie
UgotujmyCos.plBlog kulinarny - przepisy
HomeRYBY /
OWOCE MORZALESZCZ SMAŻONY Z DODATKAMI

Przedstawiam Wam efektowny przepis na pysznego
leszczaPRODUKTY: NA 4 OSOBYSkładniki:1,5 KG
LESZCZAPÓŁ
CYTRYNY4 ZĄBKI
CZOSNKUMĄKA NA PANIERKĘ
SÓL,
PIEPRZOLEJ DO SMAŻENIASposób wykonania:UMYTĄ
RYBĘ I OCZYSZCZONĄ Z OŚCI .KROIMY NA DZWONKI.OSUSZAMY I ZAKRAPIAMY
CYTRYNĄ ORAZ WCIERAMY
CZOSNEK PRZECIŚNIĘTY PRZEZ PRASKĘ.ODSTAWIAMY NA MINIMUM PÓŁ GODZINY DO LODÓWKI/NIE SOLIMY./.NACIERAMY
RYBĘ SOLĄ ORAZ
PIEPRZEM MACZAMY W MĄCE I SMAŻYMY Z OBU STRON NA ZŁOTY KOLOR..PODAJEMY Z FRYTKAMI LUB
SAŁATKĄ Z
KARTOFLI ORAZ SURÓWKĄ Z
KISZONEJ KAPUSTY /PRZEPISY PODANE OSOBNO/..Powiązany przepis:SURÓWKA Z
KISZONEJ KAPUSTYSAŁATKA Z
KARTOFLI DO
MIĘSWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator

Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z
brokułami i
kurczakiemAKTUALNOŚCI
ALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA
MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z
KARKÓWKIKREMY
NAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKI
RYBY /
OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStrony
CIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY
STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczenia
karkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy


Ta strona korzysta z
ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej