ßßß
Przedstawiam Wam efektowny przepis na pyszne frytkiSkładniki:1 KG ZIEMNIAKÓW3 ŁYŻKI OLEJU LUB MASŁA4 ZĄBKI CZOSKUSposób wykonania:ZIEMNIAKI OBIERAMY KROIMY NOŻEM LUB MASZYNKĄ.CZOSNEK W PASKI .WKŁADAMY NA BLACHĘ WYŁOŻONĄ PERGAMINEM UKŁADAMY NA WIERZ W RÓŻNYCH MIEJSCACH CZOSNEK POLEWAMY OLEJEM LUB OBKŁADAMY KAWAŁKAMI MASŁA.WKŁADAMY DO PIEKARNIKA NAGRZANEGO DO 180 STOPNI NA 15 MINUT PRZEWRACAMY I PIECZEMY JESZCZE 10-15 MINUT..JAK KTOŚ LUBI BARDZIEJ RUMIANE NA NIECO DŁUŻEJ..PODAJEMY Z SURÓWKĄ .RYBĄ LUB MIĘSEM.MAŁA ZMIANA A NIE MUSI BYĆ BOMBĄ KALORYCZNĄ..ŻYCZĘ SMACZNEGOPowiązany przepis:Kompot z jabłek i cytrynyFilet z mintaja w cieście naleśnikowymWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z brokułami i kurczakiemAKTUALNOŚCIALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z KARKÓWKIKREMYNAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKIRYBY / OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStronyCIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczeniakarkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej