Pyszne ciasto zrobione przez moją siostrę ..ona zrobiła..a my zjedliśmy ze smakiem....i musiałam poprosić ją o przepis..Biszkopt:6jaj1 szkl. mąki pszennej1 szkl. mąki ziemniaczanej1,5 szk. cukru2 łyżeczki proszku do pieczeniaKrem budyniowy1 l mleka1 szkl.mąki3/4 szkl. cukru3/4 kostki margarynyPosypka kokosowa2 łyżki masła2-3 łyżki cukru10 dkg wiórków kokosowychUbić pianę z białek, dodać cukier, ubić. Następnie dodać żółtka. Ponownie ubić a na koniec wsypać mąkę i proszek do pieczenia i wymieszać. Piec ok. 30 minut w temp.180°C.Wystudzony biszkopt przekroić na połowę.Z mleka, cukru i mąki ugotować budyń.Margarynę utrzeć i ucierając dodawać ostudzony budyń.Na patelni roztopić masło,dodać cukier i wiórki kokosowe.Mieszając drewnianą łyżką smażyc na niewielkim ogniu. Smażyć aż posypka będzie złotawego koloru.Przełożyc na talerzyk całkowitego ostudzenia.Przekrojoy biszkopt przełożyć masą budyniową,Na wierchu też ma byc masa budyniowa, posypać uprażonym kokosem lekko wciskając go w krem.