ßßß

1 ciastko waży około 15 gE: 60 , 13 kcal B: 1 , 88 g T: 3 , 81 g W: 4 , 58 gPRZEPIS:SKŁADNIKI:100 g czekolady mlecznej bezglutenowej i bezlaktozowej2 jaja90g mąki bezglutenowej (ja użyłam gotowej mieszanki, ale można tak jak w oryginale użyć mąkę ryżową)125g wiórek kokosowych40g awokado30g kakaoMożna dodać 1-2 łyżki miodu, a w ostateczności nie użyłam i ciasteczka nie są bardzo słodkie
1. Czekoladę roztapiamy w kąpieli wodnej

2. Mieszamy mąkę, wiórki, kakao

3. Do czekolady dodajemy awokado i jaja. Mieszamy na gładką masę.
4. Wszystko łączymy
5. Formujemy ciasteczka i układamy na blachę.Pieczemy w 180 st.C 15 minut.
...i GOTOWE !!!

