ßßß
Sałatka z ogórkiem, awokado, tuńczykiem i kolendrąAuthor: Miss BerryCzas przygotowania: 10 minutCzas gotowania:W sumie: 10 minutPorcje: 2Składniki1 ogórek2 awokadopuszka tuńczyka w oliwie z oliwek½ szklanki świeżej kolendry1 łyżka soku z cytrynysól, pieprzPrzygotowanieOgórek i awokado obrać, a następnie pokroić w kostkę.Przełożyć do miski i dodać tuńczyka w oliwie z oliwek, posiekaną świeżą kolendrę, łyżkę soku z cytryny i wymieszać.Doprawić solą i pieprzem. Smacznego!Wartości odżywczeRozmiar porcji: 290 g (porcja) Kalorie: 347 kcal Tłuszcze: 26,3 g Węglowodany: 12,9 g Błonnik: 5 g Białko: 19,3 g3 . 2.2807Kim jestem?Miss BerryJestem Jagoda. Studiuję, pracuję na pół etatu, prowadzę bloga kulinarnego i własne mini studio graficzne jako freelancer. Robię to, co sprawia mi przyjemność, staram się prowadzić zdrowy tryb życia, kolekcjonować szczęśliwe chwile i doceniać każde doświadczenie w życiu.Napisz do mnieZapisz się do newslettera i otrzymuj informacje o nowych przepisach i artykułachSzukajO mnieMiss BerryJestem Jagoda. Studiuję, pracuję na pół etatu, prowadzę bloga kulinarnego i własne mini studio graficzne jako freelancer. Robię to, co sprawia mi przyjemność, staram się prowadzić zdrowy tryb życia, kolekcjonować szczęśliwe chwile i doceniać każde doświadczenie w życiu.Napisz do mnieNewsletterPrzepisyPinterestNajnowsze komentarzeDo pobrania
Pobierz darmowe etykiety na przyprawy do wydrukowania