Wykonanie
Przepisy, Sałatki Luty 26, 2015 Luty 26, 2015 Luty 26, 2015 19:27 napisane przez
Miss BerryZdrowa i przepyszna
sałatka, która idealnie trafia w moje
kubki smakowe
Ogórek,
awokado,
tuńczyk i
kolendrą to wspaniałe połączenie, które oprócz tego że smakuje i wygląda idealnie, jest bardzo bardzo zdrowe.
Sałatka z
ogórkiem,
awokado,
tuńczykiem i
kolendrąAuthor:
Miss BerryCzas przygotowania: 10 minutCzas gotowania:W
sumie: 10 minutPorcje: 2Składniki1
ogórek2
awokadopuszka
tuńczyka w
oliwie z oliwek½ szklanki świeżej
kolendry1 łyżka
soku z cytrynysól,
pieprzPrzygotowanie
Ogórek i
awokado obrać, a następnie pokroić w kostkę.Przełożyć do miski i dodać
tuńczyka w
oliwie z oliwek, posiekaną świeżą
kolendrę, łyżkę
soku z cytryny i wymieszać.Doprawić
solą i
pieprzem. Smacznego!Wartości odżywczeRozmiar porcji: 290 g (porcja) Kalorie: 347 kcal Tłuszcze: 26,3 g Węglowodany: 12,9 g Błonnik: 5 g
Białko: 19,3 g3 . 2.2807Kim jestem?
Miss BerryJestem
Jagoda. Studiuję, pracuję na pół etatu, prowadzę bloga kulinarnego i własne mini studio graficzne jako freelancer. Robię to, co sprawia mi przyjemność, staram się prowadzić zdrowy tryb życia, kolekcjonować szczęśliwe chwile i doceniać każde doświadczenie w życiu.Napisz do mnieZapisz się do newslettera i otrzymuj informacje o nowych przepisach i artykułachSzukajO mnie
Miss BerryJestem
Jagoda. Studiuję, pracuję na pół etatu, prowadzę bloga kulinarnego i własne mini studio graficzne jako freelancer. Robię to, co sprawia mi przyjemność, staram się prowadzić zdrowy tryb życia, kolekcjonować szczęśliwe chwile i doceniać każde doświadczenie w życiu.Napisz do mnieNewsletterPrzepisyPinterestNajnowsze komentarzeDo pobrania
Pobierz darmowe etykiety na
przyprawy do wydrukowania