Wykonanie
Dyniowo -
jabłkowo-
orzechowe wegańskie
chlebki . Podane z
bananowym serkiem z
orzechów laskowych i
śliwkamiPrzepis;- 35 g
mąki arachidowej- 25 g
mąki kukurydzianej- 1/2 szkl pueere z dyni-
jabłko starte na drobnych oczkach- łyżeczka
cynamonu- łyżka
siemienia lnianego + 3 łyżki wrzątkuWszystkie składniki dokładnie ze sobą wymiesza do powstania idealnie gładkiej masy.Przełożyć
ciastko do foremek sylikonowych lub do jednej większej. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 30 minut. Smacznego !Wczorajsza wizyta należy trochę do zwariowanych - o mały włos uciekłby mi autobus , kartoteka się zgubiła , tramwaj miał awarię i 2 h zmarnowane ;DAle na szczęście
wyniki wyszły dobre i pozostaje mi jedynie zrobienie usg tarczycy i koniec , nareszcie koniec z tamtym miejscem, choć to nawet dobrze, bo pewny etap w życie zamknę i swoją ''dorosłość''
będę mogła rozpocząć z nową kartą ;)A po południu dodam kolejne migawki tygodniowe ;)