Wykonanie
Dziś postanowiłam nie na jednego placka ale górką placuszków , ale jakich ?Oczywiście bezglutenowych , bo zrobionych z
kaszki kukurydzianych , które podpatrzyłam kiedyś u natalii. 190Ale ja zrobiłam swoją wersją , czyli
cukiniowe brownie bo miałam ochotę nie na wytrawny ale słodki obiadDo tego dodatkowa porcja
białka w postaci
soji <33I porcja witaminek z postaci świeżego soczku z
marchewki i
grejpfruta <333
Placuszki z
kaszki kukurydzianej a'la
cukiniowe brownie z
soją i świeżym
sokiem z
marchewki i
grejpfrutaPrzepis:- 5 łyżek
kaszki kukurydzianej- szkl
wody-
jajko1/ 2 startej
cukinii- łyżka
kakaoKaszę ugotować na wodzie do gęstości . Następnie dodać pozostałe składniki i pozostawić do przestudzenia . Włożyć na noc do lodówki a na drugi dzień smażyć na dobrze rozgrzanej patelni.I jeszcze pochwale się wam dzisiejszymi zdobyczami
Otręby kukurydziane ! czyli wybawienie na diecie bezglutenowej
Popping z
amarantusaJogurty kozie <33
Wędlina sojowaA jak zmiany w jadłospisie to i w wyglądzie czyli nowy kolorek . Ten blond jakoś bardziej mi się spodobał i chyba
będę go teraz używać