Wykonanie
Kolejny ugotowany
wywar z warzyw pod bazę na zupę zaowocował
sałatką jarzynową :) Pyyychaaaa :) Wg mojej mamci :) Choć wrzuca się co się ma :) U mnie tym razem
kukurydza z
fasolą czerwoną, ale śmiało możecie dodać
kukurydzę i
groszek a także kawałek
pora i.... ugotowane wcześniej
ziemniaki :)
Ogórki będą dobre zarówno konserwowe jak i kiszone. Po prostu.... witajcie wszyscy razem! :)Potrzebujemy:- ugotowane warzywa z
wywaru:3
marchewki,pół
pietruszki,kawałek
selera,- małą puszkę
kukurydzy z
fasolką czerwoną,- 2
ogórki konserwowe,- 1 ugotowany
ziemniak,- 2 łyżki
śmietany,- łyżka
majonezu,- łyżka
musztardy,-
sól,-
pieprz.Warzywa pokroić, dodać puszkę
kukurydzy. Wymieszać ze
śmietaną,
majonezem i
musztardą. Doprawić i... smacznego!! :)