SKŁADNIKI300 g surowego łososiaskórka z 1/2 limonki1/6 papryki żółtej1/6 papryki zielonej1/6 papryki czerwonej1/3 pęczka natki pietruszki1 łyżka słodko- pikantnego sosu chilliTaoTao1 łyżka soku z limonkisól i pieprz do smakuPRZYGOTOWANIERybę drobno posiekaj. Warzywa dokładnie umyj i również bardzo drobno posiekaj. Sparz skórkę z limonki i zetrzyj na tarce o małych oczkach. Składniki przełóż do miski, dodaj pozostałe składniki i dokładnie wymieszaj czystymi rękoma. Gotowe :)INFORMACJA O PRODUKCIE TAO TAOSłodko-pikantny sos chiliTaoTao to wyjątkowo aromatyczny i smakowity dodatek do kanapek, sałatek, mięs oraz ryb. Wzbogaca smak i dodaje ostrości innym sosom. Wspaniale uzupełnia dania z cebulą, kalafiorem czy kukurydzą. Znakomity jako dip, świetnie zastępuje keczup.