SKŁADNIKI:250 g szpinaku baby1 cebula3 ząbki czosnku3 łyżki oliwy z oliwek1/2 opakowania serka Arla Apetina® kremowego pesto i rukolagarść świeżych listków bazyliisól i pieprzmakaron spaghettiPRZYGOTOWANIE:Do garnka wlej gorącą przegotowaną wodę, to jeden z trików Jamiego Oliviera. Posól i dodaj makaron. Gotuj go według zaleceń producenta. Na patelni rozgrzej oliwę, dodaj posiekaną cebulkę i czosnek. Podsmaż lekko aby się zeszkliły. W międzyczasie umyj szpinak. Do cebulki dodaj 1/2 opakowania serka i wymieszaj. Dodaj szpinak, podsmaż go około 5 minut i dodaj na patelnie odcedzony, ale nie opłukany makaron. Przemieszaj jeszcze przez chwilę.Łączny czas nie przekroczy 20 minut :)Szybko, tanio i smacznie :)