Składniki:jaja 4cukier 1 szklankaproszek do pieczenia 1 łyżeczkamąka ziemniaczana 1 szklankamąka pszenna 2 łyżkimargaryna 1olejek cytrynowy lub śmietankowyWykonanie:Przygotować naczynie do gotowania na parze (u mnie to po prostu 2 garnki o różnych średnicach). Do dolnego wlać ok. 1,5 l wody i zagotować, zmniejszyć ogień. Włożyć drugi garnek do składników ciasta. Trzepać na parze jaja z cukrem, margaryną. Odstawić, nadal miksując dodawać mąkę z proszkiem i olejek. Do formy wyłożonej papierem do pieczenia wylać ciasto. Piec ok. 35-45 minut w prodiżu (lub w piekarniku z termoobiegiem w temp. 180 stopni przez 30 minut). Wystudzić. Polać czekoladą, lukrem, posypać cukrem pudrem lub ułożyć truskawki i zalać galaretką.