Pycha, jednym słowem niebo w gębie. Super szybkie, smaczne i mega sycące danie. Jego przygotowaniu sprosta każdy. Jeżeli lubicie ryby i makaron to w 100 % to danie jest dla Was;)Bardzo polecam;)Składniki:100 gramów makaronunitkiłyżka masła3 ząbki czosnku2 cebule2 łyżki majonezu2 łyżki jogurtu naturalnegopuszka tuńczyka w sosie własnymsól do smakupieprz do smakułyżka natki pietruszki2 plasterki sera żółtegoWykonanie: Makaron ugotować jak zawsze. Cebulę pokroić w plastry i podsmażyć na rozgrzanym maśle, gdy będzie już zrumieniona dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, chwilę podsmażyć. Kolejno dodajemy odsączonego tuńczyka oraz makaron, chwilę smażymy. Danie oprószamy solą i pieprzem do smaku. Na sam koniec dodać majonez wraz z jogurtem oraz pokrojony na mniejsze kawałki ser. Całość podsmażać do czasu rozpuszczenia się sera. Wyłożyć na talerze posypać posiekaną pietruszką.Smacznego;)