Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
sałata krucha 1 sztuk
ocet winny 2 łyżek deserowych
olej sojowy 6 łyżek stołowych
ser rokpol 4 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
estragon według uznania
mięta według uznaniaWykonanie:Troszkę
soli i
pieprzu mielonego wymieszać z
octem, dodać
olej i mieszać aż do zgęstnienia. Dodać roztarty rokpol i odstawić do lodówki.
Sałatę umyć, osączyć i podzielić na niewielkie kawałki, dodać aromatyczne
przyprawy i polać schłodzonym sosem.Uwagi:
ser roztartyAutor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiSurówkiKomentarze:Autor: FloressData: 2009-01-02fajnaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: