ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegosałata mieszana według uznaniaoliwa z oliwek według uznaniaocet winny według uznaniaser rokfor 50 gramówsól według uznaniaWykonanie:Umytą, osuszoną sałatę porwać na mniejsze kawałki i dać do salaterki. Posypać pokruszonym serem i lekko przemieszać. Oliwę wymieszać z octem oraz odrobina soli i polać po sałacie. Jeszcze raz lekko przemieszać.Uwagi:Sałata mieszana różnych gatunków.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: