ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czegosezam 10 gramówszczypiorek 2 łyżek stołowycholiwa według uznaniasól 1 szczyptapieprz 1 szczyptaprzyprawa do ryby 1 sztukfilety rybne 6 sztukWykonanie:Filety rybne dzień przed przygotowaniem natrzeć przyprawą do ryb. W dzień smażenia przyprawić sola i pieprzem. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Układać usmażone na talerzu, posypać sezamem i szczypiorkiem.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybWigiliaKomentarze:Autor: hejData: 2011-02-03Mi się podobaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: