Wykonanie
Jajka z kolorowymi farszami przygotowane na wielkanocny stół.

Składniki :- 6 ugotowanych
jajek.Farsz
chrzanowy:- 3 łyżki
twarożku naturalnego,- 1 łyżeczka
chrzanu,- garść
suszonej żurawiny,- mielona
słodka papryka,-
sól,
pieprz.Składniki farszu wymieszać, dodać posiekaną
żurawinę i przyprawić. Nakładać na obrane i przekrojone
jajka.Farsz
musztardowy:-
żółtka z
jajek,- 1 łyżeczka
musztardy,- 1 łyżka
twarożku naturalnego,-
curry,-
sól,
pieprz.
Żółtka jajek utrzeć z pozostałymi składnikami i napełnić połówki
jajek.Farsz
ziołowy :- 2 łyżki
twarożku naturalnego,- 1 łyżeczka
majonezu,- 2 łyżki posiekanej
natki pietruszki,- 2 łyżki posiekanego
szczypiorku,- łyżka posiekanych
kaparów,-
sól,
pieprz.Składniki farszu wymieszać, doprawić i nałożyć na połówki
jajek.