ßßß
Cookit - przepis na WIOSENNE JARZYNKI
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
WIOSENNE JARZYNKI
Składniki
Zielone szparagi
Szparagi
Miód
Marchew
Jogurt naturalny
Majonez
Czosnek
Koperek
Sól
Pieprz
Sok z cytryny
Wykonanie
Szparagi
z
marchewką
i
sosem jogurtowym
, to dobre samodzielne danie albo dodatek do
ryby
lub
mięsa
.SKŁADNIKI:pęczek
zielonych szparagów
pęczek białych
szparagów
pęczek
młodej
marchewki
150 ml
jogurtu naturalnego
2 łyżki
majonezu
1-2 ząbki
czosnku
2 łyżki
koperku
sól
,
pieprz
1 łyżka
soku z cytryny
Szparagi
i
marchewkę
obrać, umyć i ugotować na parze. Połączyć wszystkie składniki sosu. Przed podaniem jarzyny polać sosem.
Źródło:
http://dobraksiazkakucharska.blogspot.com/2014/06/wiosenne-jarzynki.html
Przepisy powiązane
Sos koperkowy:
Surówka z kalarepy z koperkiem
Sos koperkowy:
Surówka z kalarepy z koperkiem
Sos koperkowy:
Składniki powiązane (0)