Wykonanie
SKŁADNIKI:CIASTO NA OKOŁO 10 MAŁYCH NALEŚNIKÓW200 ML
MLEKASZKLANKA
MĄKISZCZYPTA
SOLI2
JAJKASZCZYPTA
SODY OCZYSZCZONEJPOSIEKANY ŚWIEŻY
ROZMARYN ( LISTKI Z DWÓCH GAŁĄZEK )ŁYŻKA
CHILLI PIEPRZ CAYENNE "KAMIS"1/2
PAPRYCZKI CHILLI POSIEKANEJ NA DROBNO3 ŁYŻKI
OLIWYPOSIEKANA W ZAPAŁKĘ - ŚWIERZA
CUKINIASOS:2
POMIDORYSZCZYPTA
SOLILISTKI Z GAŁĄZKI
ROZMARYNUSZCZYPTA
PIEPRZU2 ZĄBKI
CZOSNKUWYKONANIE:SKŁADNIKI NA CIASTO DOKŁADNIE MIESZAMY ZE
SOBĄ I NA KONIEC DOSYPUJEMY
CUKINIĘ I JESZCZE RAZ MIESZAMY ŻEBY WSZYSTKO SIĘ POŁĄCZYŁO W CAŁOŚĆ.SOS: WSZYSTKIE SKŁADNIKI WRZUCAMY DO BLENDERA I MIKSUJEMY NA PAPKĘ.ROZGRZEWAMY PATELNIĘ I SMAŻYMY NALEŚNIKI NA ZŁOTY KOLOR Z OBU STRON.POLEWAMY SOSEM I SMACZNEGO.DLA LUBIĄCYCH OSTRE POTRAWY DODATKOWO POSYPAĆ
CHILLI PIEPRZ CAYENNE "KAMIS" .SZYBKO, PROSTO I OSTRO.


