ßßß Cookit - przepis na Błyskawiczna zupa rybna

Błyskawiczna zupa rybna

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 3
Ilość ocen : 10
Składnik
Logo Ilość Czego
filet rybny 500 gramów
bulion warzywny 2 kostek
cebula 2 sztuk
masło 2 łyżek stołowych
śmietana 0.75 szklanek
natka pietruszki 2 łyżek stołowych
Wykonanie:
Obraną cebulę pokroić w krążki i podsmażyć na maśle. Umyte filety pokroić w paski. Bulion rozpuścić w 1 litrze wrzącej wody, dodać filety i cebulę. Gotować 10 minut, doprawić śmietaną i posypać posiekaną natką.
Uwagi:
śmietana 12%, posiekana natka pietruszki
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Ryb
Zupy
Zupy weg.
Komentarze:
Autor: zizi
Data: 2009-11-17
przepis może być całkiem smaczny, natomiast nie należy do kategorii "dania wegetariańskie". Mięso rybie to także mięso.
Autor: Kudzia-Gunda
Data: 2009-02-18
Super przepisek.Mam na to chrapke ,jak Kubuś Puchatek co żre Miodek[mniamniuusie] To na tyle Kudzia-Gunda[Godzilla]
Autor: Tofan
Data: 2009-02-18
Super sobie przepis na wypraowanie Pozdrawiam Całą Bielawe oraz panią Dż.Dż
Autor: Floress
Data: 2008-12-30
hmmm... ryba gotowana przez 10 minut to smaku nie daje za wiele
Autor: pawlo1404
Data: 2008-12-12
Bardzo szybkie wykonanie, a smak znakomity.
Autor: maciej
Data: 2008-01-12
może być ale bez rewelacji
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3558/Blyskawiczna-zupa-rybna