Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 10SkładnikLogo Ilość Czego
filet rybny 500 gramów
bulion warzywny 2 kostek
cebula 2 sztuk
masło 2 łyżek stołowych
śmietana 0.75 szklanek
natka pietruszki 2 łyżek stołowychWykonanie:Obraną
cebulę pokroić w krążki i podsmażyć na
maśle. Umyte filety pokroić w paski.
Bulion rozpuścić w 1 litrze wrzącej
wody, dodać filety i
cebulę. Gotować 10 minut, doprawić
śmietaną i posypać posiekaną
natką.Uwagi:
śmietana 12%, posiekana
natka pietruszkiAutor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybZupyZupy weg.Komentarze:Autor: ziziData: 2009-11-17przepis może być całkiem smaczny, natomiast nie należy do kategorii "dania wegetariańskie".
Mięso rybie to także
mięso.Autor: Kudzia-GundaData: 2009-02-18Super przepisek.Mam na to chrapke ,jak Kubuś Puchatek co żre Miodek[mniamniuusie] To na tyle Kudzia-Gunda[Godzilla]Autor: TofanData: 2009-02-18Super sobie przepis na wypraowanie Pozdrawiam Całą Bielawe oraz
panią Dż.DżAutor: FloressData: 2008-12-30hmmm...
ryba gotowana przez 10 minut to smaku nie
daje za wieleAutor: pawlo1404Data: 2008-12-12Bardzo szybkie wykonanie, a smak znakomity.Autor: maciejData: 2008-01-12może być ale bez rewelacjiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: