Składniki:500 g rybypuszka mleka kokosowegośrednia cebulałyżeczka startego imbiruśrednia marchewcukiniapapryka czerwonapieprz i sól do smaku3 łyżki soku z cytrynypół pęczka natki pietruszki3 łyżki olejuszklanka gorącej wodyMarchew obrać i zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Cukinię umyć i zetrzeć razem ze skórą na tarce na dużych oczkach. Paprykę pokroić w kostkę (ja zawsze wcześniej obieram ja ze skóry). Cebulę także obrać i pokroić w kostkę.Rybę poddusić na patelni aby straciła swą przezroczystość. Można ja także ugotować na parze. Łamiemy ją na mniejsze kawałki i odstawiamy na bok.W garnku rozgrzewamy olej, wrzucamy marchew i cebulę. Wlewamy pół szklanki gorącej wody. Kiedy marchew będzie już w połowie miękka dodajemy paprykę i cukinię. Dodajemy też starty imbir i szczyptę pieprzu i soli. Jeśli na tym etapie warzywa przywierają, należy podlać je drugą częścią gorącej wody.Po około 8-10 minutach, kiedy cukinia i papryką są jeszcze lekko twardawe dodajemy mleko kokosowe, sok z cytryny, poszatkowaną natkę pietruszki i rybę. Wszystko razem jeszcze chwilę dusimy. Doprawiamy jeszcze ewentualnie do smaku solą.