ßßß Cookit - przepis na WARSZTATY KULINARNE Z TOMASZEM MICHALCEM - LETNIE GOTOWANIE Z WŁOSKIMI OLIWAMI

WARSZTATY KULINARNE Z TOMASZEM MICHALCEM - LETNIE GOTOWANIE Z WŁOSKIMI OLIWAMI

nazwa

Wykonanie

Sałatka z cieciorki , truskawek, cytryny, bukietu młodych sałat z sezamowym sosem i oliwy extra vergine Santa Tea monocultivar Leccino
Pieczeń wieprzowa w musztardzie Dijon , w orzeszkach laskowych podawana z wiosennymi warzywami i toskańską oliwą extra virgine
Pasta fresca z pesto z pistacji , świeżym szpinakiem , pomidorkami sautes i oliwą extra vergine Liguria
Polenta z ziołowymi pulpecikami , sosem pomidorowym , młodymi warzywami i oliwą extra virgine Rocca di Cervaia
Wiosenne risotto z parmigiano , świeżym tymiankiem , białym winem i oliwą extra vergine DOP Umbria
Tarteletki z nadzieniem ze słodkich ziemniaków , czarnej czekolady i oliwą extra vergine Sambuchi
Źródło:http://lemoncurdsylvii.blogspot.com/2014/06/warsztaty-kulinarne-z-tomaszem.html