Przygotowałyśmy dzisiaj z mamą pyszny wiosenny obiad. Tylko co z tego, kiedy musiałyśmy robić go w swetrach -.- Pogodzie już ewidentnie coś odbija i raz nas wszystkich roztapia a raz każe nam zapinać się po szyję. Nie rozumiem.Wracając do obiadu.Zapiekane w piekarniku ziemniaczki faszerowane twarożkiem ze szczypiorkiem podane z młodą kapustką mojej mamy. Coś więcej nam trzeba do szczęścia ? :D//: młodeziemniaki zapiekane w przyprawach, faszerowane twarożkiem ze szczypiorkiemziemniaczki młode, ile chcecieprzyprawy (tymianek, oregano, bazylia i szczypta chilli - u mnieoliwa z oliwekserek homogenizowany naturalny/ ser biały/ jogurtszczypiorekziemniaczki porządnie myjemy, a nawet lekko trzemy (NIE OBIERAMY)obtaczamy je w jakieś miseczce w oliwie i przyprawachzawijamy w sreberkowkładamy na jakieś 50 minut do piekarnika na 180 stopnisiekamy szczypiorekmieszamy go z nabiałem i doprawiamy do smakuupieczone ziemniaczki kroimy w krzyżyk i wypełniamy twarożkiemczekamy na wiosnę :(Smacznego :)