ßßß Cookit - przepis na Pasta paprykowa z pomidorami

Pasta paprykowa z pomidorami

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
serem homogenizowany naturalny 300 gramów
oliwa 1 łyżek stołowych
papryka marynowana (bez skórki)według uznania
pomidory 1 sztuk
szczypiorek 1 łyżek stołowych
bazylia 1 łyżek stołowych
sól według uznania
Wykonanie:
Sparzony, obrany pomidor przekroić, usunąć pestki, a miąższ pokroić w kosteczkę. Paprykę też drobno pokroić. Wymieszać serek z oliwa, papryka, pomidorem, posiekanym szczypiorkiem oraz posiekana bazylia. Doprawić do smaku solą.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z serem
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/12554/Pasta-paprykowa-z-pomidorami